Σε ένα γυάλινο τετράγωνο μπουκάλι έχει κλειστεί η πολυτέλεια του μεταξιού, η ευεξία του λευκού τσαγιού, ή η εξωτική βανίλια. Αρώματα που απελευθερώνονται σιγά σιγά και κατακτούν το χώρο.
Σε 2 μεγέθη 100ml και 250ml για μικρούς και μεγάλους χώρους.

WHITE TEA

Το άρωμα που μεταμορφώνεται. Στην αρχή αισθάνεστε την γλύκα του musk, μετά από λίγο το άρωμα λουλουδιών και τελικά κυριαρχεί η αναζωογονητική μυρωδιά του λευκού τσαγιού που του έχουμε ρίξει και λίγες σταγόνες άνθη πορτοκαλιάς. Άρωμα για το χώρο σας εις το τετράγωνο μπουκάλι διαχέεται στο χώρο διακριτικά μέσω των ξύλινων sticks.

SILK & CASHMERE

Το άρωμα που μεταμορφώνεται. Στην αρχή αισθάνεστε το άρωμα σανδαλόξυλου – συστατικό των πιο επιτυχημένων αρωμάτων, μετά από λίγο νιώθετε το πάθος του ylang ylang, και τελικά κυριαρχoύν τα μεθυστικά αρώματα των εσπεριδοειδών. Άρωμα για το χώρο σας εις το τετράγωνο μπουκάλι διαχέεται στο χώρο διακριτικά μέσω των ξύλινων sticks.

BLACK VANILLA

Το άρωμα που μεταμορφώνεται. Αίσθηση από ξηρούς καρπούς και μπαχαρικών, στη συνέχεια αρώματα φρούτων και τέλος – επιτέλους! – η ακαταμάχητη μαύρη βανίλια. Μοναδικός συνδυασμός αρωμάτων που διαχέονται στο χώρο διακριτικά μέσω των ξύλινων sticks.