Με μια κίνηση φρεσκάδα

Αγαπημένα αρώματα που φρεσκάρουν τα υφάσματα και χαρακτηρίζουν το χώρο.
Με ειδική φυτική σύνθεση, αρωματίζει και φρεσκάρει τα υφάσματα και τον χώρο. Δεν αφήνει λεκέδες.
Όποιο και αν επιλέξετε θα ενθουσιάσετε τους φιλοξενούμενούς σας.

White Tea

Κλείνουμε την πόρτα αλλά ανοίγουμε ένα παράθυρο στα αρώματα της ελληνικής φύσης. Και ξαφνικά αλλάζει η διάθεση. Linen spray με αρώματα λευκού τσαγιού, γιασεμί και musk και 55% οινόπνευμα και αρωματικά έλαια, με ήπια αντισηπτική δράση για κλινοσκεπάσματα και υφάσματα. Είναι υποαλλεργικά και δεν αφήνουν λεκέδες.

Τώρα με μειωμένη τιμή και αποστολή στο σπίτι!

Βlack Vanilla

Κλείνουμε την πόρτα αλλά ανοίγουμε ένα παράθυρο στα αρώματα της ελληνικής φύσης. Και ξαφνικά αλλάζει η διάθεση. Linen spray με αρώματα μαύρης βανίλιας και musk και 55% οινόπνευμα και αρωματικά έλαια, με ήπια αντισηπτική δράση για κλινοσκεπάσματα και υφάσματα. Είναι υποαλλεργικά και δεν αφήνουν λεκέδες.

Τώρα με μειωμένη τιμή και αποστολή στο σπίτι!

Silk & Cashmere

Κλείνουμε την πόρτα αλλά ανοίγουμε ένα παράθυρο στα αρώματα της ελληνικής φύσης. Και ξαφνικά αλλάζει η διάθεση. Linen spray με αρώματα εσπεριδοειδών και 55% οινόπνευμα και αρωματικά έλαια, με ήπια αντισηπτική δράση για κλινοσκεπάσματα και υφάσματα. Είναι υποαλλεργικά και δεν αφήνουν λεκέδες.

Τώρα με μειωμένη τιμή και αποστολή στο σπίτι!

Satin Oud

Κλείνουμε την πόρτα αλλά ανοίγουμε ένα παράθυρο στα αρώματα της ελληνικής φύσης. Και ξαφνικά αλλάζει η διάθεση. Linen spray με αρώματα ροζ πιπεριού και πατσουλί και 55% οινόπνευμα και αρωματικά έλαια, με ήπια αντισηπτική δράση για κλινοσκεπάσματα και υφάσματα. Είναι υποαλλεργικά και δεν αφήνουν λεκέδες.

Τώρα με μειωμένη τιμή και αποστολή στο σπίτι!