Κι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μας πιάνει το άγχος τι δώρα θα προσφέρoυμε, τι αξίας, αν θα αρέσουν, αν θα είναι τα κατάλληλα για τον καθένα κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Κι επειδή οι γιορτές είναι για να περνάμε καλά θα σας προτείναμε να απενοχοποιήσετε την έννοια “δώρο”. Γιατί πολύ απλά το δώρο είστε εσείς! Για τους δικούς σας ανθρώπους, για τους φίλους σας, για τους συνεργάτες / συναδέλφους, το καλύτερο δώρο είναι ότι σας έχουν στην ζωή τους. Και το αντίστροφο.

Επειδή όμως είναι λιγάκι δύσκολο να μπούμε σε ένα κουτί, να δέσουμε κι έναν ωραιότατο φιόγκο (μμμ… τώρα που το σκεφτόμαστε δεν είναι κακή ιδέα, αλλά ας την κρατήσουμε για του Αγίου Βαλεντίνου), επανερχόμαστε στην αρχική ερώτηση: “και τώρα τι δώρα θα προσφέρω?”.

Κατ’ αρχήν να μην έχουμε το ενοχικό σύνδρομο του φθηνού και του ακριβού. Η αξία του δώρου εμπεριέχεται στο ότι το έχετε σκεφθεί, έχετε επιλέξει κάτι που ταιριάζει στον αποδέκτη και τελικά θα πρέπει να απαντά στο ερώτημα, “θα μου άρεσε αν λάμβανα ένα τέτοιο δώρο;”.

Και ακριβώς σε αυτό το σημείο έρχεται ο ρόλος της MΥ ROOTS που σας προτείνει δώρα για τους αγαπημένους σας. Εννοείται κάτι σε καλλυντική φροντίδα, ή κάτι που θα “ζεστάνει” το χώρο, ή και τα δύο μαζί.

Οπότε ας δούμε τις κατηγορίες δώρων που σας προτείνουμε:

Το δώρο της απόδρασης. Travel set με αφρόλουτρο, λοσιόν σώματος, shampoo και conditioner που χωρούν τέλεια στο σακ-βουαγιάζ του διήμερου.

Το δώρο – ελιξίριο. Συνδυασμοί προϊόντων της καλλυντικής σειράς Herbs Elixir που προσφέρουν περιποίηση με τη δύναμη των βοτάνων αλλά και του βιολογικού μελιού.

To δώρο – κοκτέιλ. Ένα Green Tonic παρακαλώ… Δεν πίνεται αλλά ξεδιψά επιδερμίδα και μαλλιά. Επιλογή προϊόντων της καλλυντικής σειράς Green Tonic.

Το δώρο εις το τετράγωνο. Υπέροχες μυρωδιές κλεισμένες στο τετράγωνο γυάλινο μπουκάλι που περιμένουν να ξεχυθούν στο χώρο και να τον μεταμορφώσουν.

Το δώρο που ανάβει! Συνδυάσαμε την 100% φυσική σόγια, υπέροχα αρώματα και ξύλινο φιτίλι που καίγεται για σας κάνοντας τσίκι, τσίκι, τσίκι… Απίστευτο κερί, σε απίστευτες μυρωδιές.

Αυτές, είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις μας σε Χριστουγεννιάτικα δώρα αλλά μπορείτε να δείτε όλη μας την συλλογή εδώ
Θα έρθουν όπου μας ζητήσετε, κλεισμένα σε κουτί ή σακούλα δώρου.
Φέτος ας βρούμε όλοι την πραγματική αξία του δώρου.
Καλές γιορτές!